Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Mosina Wypożyczalnia
(1)
Filia Pecna
(1)
Autor
Clay Adam
(1)
Cook Trevor
(1)
Floriańczyk Barbara
(1)
Gahm Bernard
(1)
Henry Sally
(1)
Matuszak Dagmara
(1)
Worms Penny
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Mięso
(1)
Papieroplastyka
(1)
Roboty ręczne
(1)
Wydawnictwa dla dzieci
(1)
Wędliny
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso. Z książki dowiesz się, co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować. Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Mosina Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/K [lok. Mosina Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Pecna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 7/II [lok. Pecna Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej